ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Режисьорът и актьор Владислав Карамфилов изрази позицията си по случващото се в последната седмица около спора на любимия му Левски с Шкупи. "Сините" спечелиха с 2:0 гостуването в Скопие в първата среща от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, а реваншът на "Герена" е тази вечер от 20:00 часа. 

Двубоят в столицата на Северна Македония преди седмица беше белязан от инциденти, като 19 привърженици на Левски бяха арестувани, част от тях след сбивания с полицията. 

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

"Струваше ли си?", попита Влади Въргала относно глобата от 40 хиляди евро, която УЕФА наложи на клуба от "Герена" заради обиди на етническа основа. 

Toй подчертава, че македонците са "хора като нас и наши братя", а цялата омраза е насадена от "политици и чужди слуги". 

Постът му набра голяма популярност във "Фейсбук", където има повече от хиляда харесвания и вече над 150 споделяния.

Публикацията на Влади Въргала:

"Аз Обичам Левски и в реванша няма да ползвам езика на Омразата!
1 - Македонците са хора като нас и наши братя. Политиците и чуждите слуги ни превръщат в кръвни врагове - Аз няма да стана инструмент на подлеците. 
2 - Толкова трудно се събират 80 000 лв.! Струваше ли си да ги дадем за псувни и заяждания на етническа основа? Всяка стотинка е жизнено важна за оцеляването на клуба. Вместо за глоби, парите могат да са истински полезни на отбора.
На стадиона има само една битка и тя е на терена. Истинската победа е там. Така правят силните. А на трибуните сме ние, тези които истински обичаме Левски!
Всичко друго е простотия, безсилие, злоба и пропаганда... 
Ако обичаш Левски, забрави езика на омразата! 
(Споделям всичко това, давайки си сметка, колко ще ми е трудно да не "изригна" и да си "отпуща" душата..., но за мен Левски е по-важен, защото - Левски е вечен!
PS. И да не забравяме, че 1944 г., с тези хора бяхме една държава и голямата част от тях бяха фенове на Левски!".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!