Треньорът на Левски Петър Хубчев още при пристигането си в клуба обяви какви са изискванията му за новите попълнения в клуба.

"Левски има нужда от следното - пет-шест класни чужденци. Това включва не само футболните им качества, но и поведението им в личния живот. Малко по-малко хахо-хихи извън терена, а за мачовете да не говорим", каза на 30 май Хубчев при представянето си.

И ето, че първите две попълнения в Левски са факт. Това са вратарят от Черна гора Милан Миятович и гръцкия защитник Янис Каргас.

Разговаряхме с колеги от двете държави, които познават новите в Левски и се оказа, че двамата имат много сходни характери извън и на терена. Точно каквито са изискванията на Хубчев.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Милан е изключително тих и скромен човек. Много спокоен и голям професионалист. Не обича да излиза, предпочита да прекарва свободното време със семейството си. Има съпруга и малко дете. Отдал се е на тях. Не можете да го видите по нощни заведения или да прочетете за някой скандал с него. Левски направи много добър трансфер и привлече отличен вратар и професионалист. Милан заслужава да играе в голям клуб като Левски", разказа пред БЛИЦ колега от Черна гора.

Почти същото беше мнението на гръцки журналист за Каргас.

"Той е едва на 24 години, но мисли като много по-голям и опитен. Вече има семейство, има малко дете. Тих, професионалист, не се забърква в скандали. Насоката му е единствено футбола", споделя колегата за новото попълнение в Левски. 

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2019