ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Реваншът от първия квалификационен кръг на Лига Европа между Левски и Вадуц ще се играе на 17 юли (вторник) от 18:45 часа на стадион "Георги Аспарухов". Това обяви на официалния си сайт носителят на купата на Лихтенщайн, а снощи новината се появи и на страницата на европейската футболна централа.

Първият мач между двата съперника ще е на 11 юли (сряда) също от 18:45 часа. От Вадуц се оплакаха, че са искали да назначат двубоя за по-късно, но от УЕФА са ги уведомили, че той трябва да започне не по-късно от 19:00 часа (българско време), за да не съвпадне с един от полуфиналите на световното първенство в Русия.

Ръководството на Левски вече подготвя „Герена" за реванша. Прави се ремонт и на терена. От клуба ще обявят в началото на следващата седмица кога ще бъдат пуснати в продажба билетите за сблъсъка с Вадуц и на каква цена ще бъдат те.

Тогава в продажби на касите на стадиона ще бъдат пуснати и пропуските за гостуването на Вадуц. Те са на цена от 30 швейцарски франка за възрастни (1 франк е 1,70 лева), 20 франка за студенти и пенсионери и 10 франка за деца между 11 и 16 години.

Домакините отпуснаха 1200 пропуска за фенове на „сините“. От Левски предоставят възможност на привържениците да пътуват с чартърния полет на отбора.

Днес Вадуц ще изиграе третата си контрола от подготовката. Носителят на купата на Лихтенщайн ще срещне елитния швейцарски Люцерн. За 6 юли е насрочен последният спаринг - срещу Цюрих.

До момента съперникът на „сините“ изигра две приятелски срещи. В първата стигна до 1:1 срещу австрийския аматъорски Хохенемс, а онзи ден загубиха с 1:6 от втория отбор на Грасхопърс - в този двубой Вадуц също използва доста юноши.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2018 в Първа лига