Вратарят на Левски Боян Йоргачевич сподели очакванията си за предстоящата зимна подготовка. Стражът е убеден, че тимът ще бъде на ниво за началото на сезона и ще бъде основен конкурент на Лудогорец за първото място. 

Ето какво сподели той преди заминаването на "сините" за Кипър:

"Не мисля, че съм единственият мъжкар в Левски. Всички тук са с голямо сърце и знаят какво искат. Убеден съм, че за момента няма човек, който да не дал максимума от себе си за отбора".

"Заминаваме за Кипър. Ако привлечем някой класен играч, ще е добре. Ако не, ние имаме достатъчно добри футболисти. Имаме шансове за титлата. Щом съществуват математически шансове , няма да се откажем от целта си. Не съм гледал новите. Не сме тренирали така, че да видим колко са добри. Вярвам на треньорите и съм убеден, че привлечените са класни играчи.

Топузаков знае какво трябва да направи, за да заиграем още по-добре. Предстои ни сега да се подготвим физически. Това е важно, защото в даден момент физиката може да ни спечели трите точки.

Всеки гледа в собствения си двор. За мен няма по-добър и по-голям отбор на Левски. Аз съм войник на Левски и не искам да говоря за други отбори.

Около Деса има винаги проблеми. Не знам какво става с него. Не съм наясно. Може да дойде направо в Кипър. Всеки си носи отговорността. Той си знае защо прави всичко това. Може да бъде глобен", допълни стражът на Левски.

Всичко за Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига