Бившият футболист и директор в Левски Христо Йовов обяви, че "сините" нямат шанс за шампионската титла, като реалното класиране на отбора е второто място. „Трябва да сме реалисти, да си кажем истината и да не забравяме, че Левски мина през доста катаклизми през последните години и през част от времето се опитваше да оцелее. Докато Лудогорец градивно расте нагоре през последните пет години. Реалното състояние на Левски е класиране в евротурнирите", каза Йовов.

"Евентуално с по-мащабна селекция и зависи от плановете на собствениците през зимата, за да афишират по-високи цели. Но реалното място за Левски е второто”, добави Йовов в Актуално студио „Дерби”.

"Погледнато отстрани единствено очакваш победи. Аз съм привърженик на Левски, не го крия и очаквам победи. Лошо се случи тази седмица, която отмина, имахме нещастието да отпаднем от Черно море за Купата на България и направихме равен с Ботев (Пловдив). През второто полувреме в Пловдив Левски не създаде положение. Отбор, който иска да печели титла, не може да играе така и да не създаде нито едно положение”, добави Бижутера.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига