"Вирусът е опасен, но не удря директно, за да може твоето тяло веднага да подтиснe симптомите като температура. Много хора изкарват на крак болестта. Те не осъзнават, че стават разпространители на вируса. Неделя вечерта си направих теста, очевидно съм попаднал в тези рекордните 188 души. 

Събота и неделя играх футбол с мои приятели. Мой познат имаше положителен тест за коронавирус. За съжаление, се оказах един от тези 12 милиона, които са заразени по света". Това каза баскетболният треньор и втори акционер в ПФК Левски Константин Папазов, който е заразен с коронавирус.

"Няма угодия! Тази сутрин ми се обади кметът на Пловдив да ме поздрави и да ми пожелае бързо оздравяване", коментира Тити.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

И подчерта, че пловдивският кмет е направил жест да разреши шествие за спечелената Купа на България, но хората все пак не оценяват жестовете.

Тити Папазов е на домашно лечение. Очаква се между 12-ия и 14-ия ден да му вземат нова контролна проба за COVID-19.Той каза, че подробно му е била обяснена ситуацията. 

"Бъдете малко по-либерални към тези, които трябва да се грижат за нашето здраве и по-отговорни към себе си", апелира баскетболният треньор.

По темата Левски Тити Папазов потвърди, че на 17 юли ще има Общо събрание на клуба, на което той вероятно няма да присъства. 

"На събранието най-важният човек ще бъде там.  Всичко ще бъде наред", коментира още Папазов.