Капитанът на Левски Живко Миланов не остана длъжен на "синята" легенда Петър Курдов и му отговори. Бившият голмайстор обвини опитния защитник, че играе против треньора Петър Хубчев. Курдов обясни, че вече от няколко места дочувал това нещо и го сподели пред БЛИЦ, с което си навлече гнева на Миланов.

"Не исках да го коментирам този човек, но не мога да оставя да се говорят лъжи и измислици по мой адрес. Няма проблем да бъда критикуван. Това винаги съм го приемал. Градивната критика ме е мобилизира, но да чувам, че играя срещу треньора си, не мога да го повярвам. Това означава да играя против Левски, против мен самия. Аз имам близо 500 мача и във всеки един съм давал максимума от себе си. Не винаги се е получавало, но хората, които ме познават, знаят, че цялата си кариера съм изградил с много трудно и пот, минавайки през всякакви трудности. Никога не съм си позволявал да се крия. Това означава да плюя на абсолютно всичко, което съм направил досега. Нека да каже къде го е чул? Сигурно в кръчмата? Ако иска да си намери работа, да отиде в някой жълт вестник. Там да говори измислици! Не мога да повярвам, че човек на тия години може да говори такива неща, ама явно ракията не прощава", коментира Миланов пред "Спортал".

"Разберете ме правилно. Имам уважение към всеки, но няма как да приема да се опетнява името ми и някой си да говори глупости и категорични лъжи за мен", допълни капитанът на Левски, който говори и за ситуацията на мача с Дунав (Русе), когато беше заменен малко преди края и напусна изнервен терена.

"Реакцията ми не беше правилна. Извиних се на когото трябва още тогава. Не познавам футболист, на когото му е приятно да бъде сменен. На мен също не ми е приятно, но пак казвам, че не постъпих правилно и всичко вече е уточнено. Няма проблеми с треньора", добави Живко Миланов.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020