Билетите за домакинската среща от първи квалификационен кръг на Лига Европа между Берое и Радник (Биелина, Босна и Херцеговина) вече са в продажба в мрежата на "Ивентим". Двубоят е насрочен за четвъртък (30 юни) от 20:30 часа на стадион „Берое“.

Цените на билетите са 10 лева за всички привърженици. Билетите за VIP зоната са по 50 лв. Входът за деца до 7 г. е безплатен, но без осигурено място.

Още от съобщението на Берое:

Местата, посочени на билетите ЩЕ се спазват! Съветваме всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети!

– Местата в Box от 1 до 6 са запазени за привърженици на гостуващия отбор и НЯМА да бъдат пускани в продажба!
– Местата в Box 109 по традиция са запазени за организираните фенове на „Берое“ и също НЯМА да бъдат продавани в мрежата на Eventim.
– Местата в Box 24 могат да бъдат пуснати допълнително

Билети за двубоя могат да бъдат закупени чрез един от следните начини:

– Онлайн в системата на eventim Включена е опцията Print@Home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона.

– На четирите каси на Eventim  в Стара Загора:
1. ТЕХНОПОЛИС – бул. „Никола Петков“ (до Парк Мол)
2. OMV Дезинтегратор – бул. „Руски“
3. ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. „Три чучура“
4. Български пощи – ул. „Св. Княз Борис I“ 81

– Можете да се сдобиете с ценните хартийки и във всички билетни каси в страната, работещи в системата на "Ивентим".

– Билети ще бъдат продавани и на касите пред стадион „Берое“ в деня на срещата (30 юни). Час и половина преди началото на мача НЯМА да могат да се избират места!

Всеки билет има отбелязан Box, ред и място, които ще се контролират на стадиона и ЩЕ СЕ СПАЗВАТ. Всеки може много лесно да избере точното място, което желае на схема на стадиона чрез всеки един от начините по-горе!

Предварително уведомяваме всички фенове, че клубът НЯМА да разполага с билети за двубоя и НЯМА да продава такива, нито във VIP ложите, нито за секторите на стадиона! С билет може да се сдобиете ЕДИНСТВЕНО чрез един от горните варианти!

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2016