Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович коментира предстоящото гостуване на ЧФР Клуж в мач от група „А“ на Лига Европа. Босненският специалист обяви, че няма поставена цел, но неговото желание е постигането на победа в Румъния.

„Ние сме ЦСКА, най-големият отбор в България. Играчите трябва да знаят каква отговорност е това и винаги да сме готови да го покажем на терена. Ще играем с голямо желание да се покажем на едно добро ниво и да спечелим точки. Всеки един мач трябва да се играе с голямо желание. Искам да вземем трите точки“, сподели Акрапович преди отпътуването за Румъния.

„По всякакъв начин трябва да се опитаме да спечелим и пари, и точки. Не ми е поставена специална цел. Аз от себе си искам много и искам да оправдая доверието в мен. Трябва да мотивирам отбора и да играем по начина, по който играхме в последния мач.“

„Нямаме проблеми. Ако нищо не се промени до утре, ще мога да разполагам с всички играчи. Знаем колко мачове изиграхме в последно време. Нормално е някои футболисти да са изморени. Ако правиш много промени, няма как да намериш най-добрата форма. Ще опитам да направя промяна на един или два поста, ако някои са много изморени. Искам винаги да излизаме с най-добрия състав. Нямам информация кой ще води ЧФР Клуж. Не се занимаваме с проблемите на противника“, добави треньорът на ЦСКА.

„Всички имате информация, че при нас има футболист на проби. Как ще се развият нещата още не знаем. Трудно е сега някой да дойде на проби и да покаже нещо, защото ние на всеки три дни играем мачове. Не може нещо специално да се пробва“, завърши Бруно Акрапович.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа