Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Наставникът на Лудогорец Пауло Аутори не беше особено доволен след равенството 1:1 със Зрински, което класира шампионите в плейфа за влизане в групите на Лига Европа. Бразилският специалист критикува играчите си, които изпуснаха победата в 92-ата минута.

"Поздравявам играчите за продължаването, но не съм доволен, и те го знаят. За да се спечели мач с повече голове, трябва да вкарваме голове. Трябва да научим урока, че феновете на Зрински ги подкрепят до последно. Нашите фенове също ни подкрепят. Урокът, който трябва да научим е, че много арогантно не оценихме победата. Днес не я оценихме. Това е урок, който не само футболистите, но и хората извън терена трябва да го научат. Класирахме се, но това не е достатъчно. Лудогорец като клуб трябва да се научи да оценява малките победи", коментира Аутори пред Диема Спорт веднага след реванша. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Всички трябва да разберат, че малките победи са най-важни. Поздравления за играчите. Вярвам в тях, но не съм доволен как се представиха на терена. Не можем да позволяваме една победа да ни се изплъзва по този начин. Играхме, създадохме много ситуации, можехме да спечелим с два-три гола разлика, а накрая подарихме едно положение на тях", продължи спецът. 

"След мача с Локомотив (Пловдив) поздравих момчетата, но днес нещата не бяха добре. Има много какво да учим”, коментира още Аутори. 

След това той даде ново интервю, в което допълни: “Арогантни сме, но не футболистите. Искаше ми се феновете да ни подкрепят повече, дори когато побеждаваме с 1:0. За нещастие това не го усетих, когато победихме у дома.”

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019