Адмира Вакер благодари на ЦСКА след реванша от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Австийците останаха впечатлени от поведението на феновете на "армейците" и уникалната атмосфера по трибуните, която българите създадоха при победата с 3:1

Австрийците заявиха, че за първи път на техния стадион гостува толкова голяма агитка на противников отбор, пише cska.bg. 

От щаба на Адмира съобщиха, че на срещата са присъствали близо 2400 зрители, от които над 1800 са били армейски привърженици.

"Привържениците на ЦСКА за пореден път показаха европейско поведение, което бе отбелязано и от представителите на УЕФА. Местните власти не са отчели нито един инцидент с наши фенове преди, по време и след края на срещата. ЦСКА отново имаше своя 12-и играч и се чувстваше домакин на 1000 километра от дома.

Предстои ни ново европейско предизвикателство - Копенхаген ще ни гостува в четвъртък (9 август) в първи мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Елате на Националния стадион, бъдете отново плътно зад отбора, защото ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!", добавиха от ЦСКА.