Защитникът на Партизан Иван Бандаловски иска тимът да се изправи срещу Славия във втория предварителен кръг на Лига Европа. "Белите" спечелиха първата среща с Заглембе (Любин) с 1:0, а крайният победител ще се изправи срещу сръбския гранд в следващия кръг.

"Искам да срещнем Славия в Лига Европа. Аз съм българин и ги подкрепям, а и ще играем в София, ако сме срещу тях. Партизан е по-добър от "белите", имаме повече опит. Славия разполага с млад състав, сериозни и стабилни финанси. Това беше първия им мач от 20 години в Европа. Победиха в първата среща, но има и реванш. Гледах 30 минути от мача. Треньорът Тарханов заложи на дефанзивна тактика и контраатаки, които дадоха резултат. Полското първенство обаче е по-силно от българското и ще бъде тежък реванш за Славия", каза Бандаловски.

"В Европа вече всеки може да победи всеки. Няма ги големите разлики в класите отпреди време. Миналата година ние се измъчихме срещу далеч по-слаби противници. Просто вече това е положението", продължи защитникът.

"Имам договор за още една година с Партизан. Засега съм тук. За мен е чест да играя за този отбор. В отлични отношения съм с ръководството, съотборниците ми и феновете. Но във футбола с времето всичко може да се промени", завърши Бандаловски.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: "А" група - трансфери и подготовка

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа