Тази вечер ще се изиграят последните мачове от груповата фаза на Лига Европа. Лудогорец домакинства на Цюрих, който вече си осигури участие на 1/16-финалите. Шампионът на България ще опита да приключи с победа тазгодишното си евроучастие. 

Още четирима българи ще имат мачове днес. Георги Миланов и съотборниците му в МОЛ Види ще приемат на новия си стадион Челси. Двубоят е от група "L", като "сините" от Лондон вече си подпечатаха първото място. Миланов и МОЛ Види също преследват класиране на 1/16-финалите. Преди последните мачове унгарският отбор (6 точки), БАТЕ Борисов (6) и ПАОК (3) имат своите шансове за втората позиция. Тимът от Солун е домакин на беларусите, докато Миланов и комапния ще преследват победата над Челси. 

Друг български национал - капитанът на "лъвовете" Ивелин Попов и Спартак (Москва) гостуват на Виляреал в мач от група "G". Тя е изключително завързана, след като и четирите отбора имат шанс да продължат напред. Преди последните мачове Виляреал и Рапид (Виена) имат по 7 точки, Рейнджърс е трети с 6, а Попов и компания са с 5 в актива. Австрийският гранд ще домакинства на отбора на Стивън Джерард тази вечер. 

Симеон Славчев и Карабах пък гостуват от 22 часа на Арсенал в среща от група "E". "Топчиите" и Спортинг (Лисабон) вече мислят за 1/16-финалите. Карабах е последен в групата и няма шанс да я прескочи.

Бившият ни младежки национал Едисон Йорданов и Дюделанж (без спечелена точка до момента) приемат Бетис, който оглавява група "F" с 11 точки. Милан е втори с 10 точки преди гостуването на Олимпиакос тази вечер. Гръцкият тим има 7 точки.

ЛИГА ЕВРОПА - СЕЗОН 2018/2019