Испанският рефер Хуан Мартинес Мунуера ще ръководи втория мач на Лудогорец от груповата фаза на Лига Европа срещу Цюрих.

Срещата от група А на турнира е в четвъртък от 19.55 часа в Швейцария. За 36-годишния Мунуера това е дебют в мач от групите на Лига Европа. Съдийски наблюдател на УЕФА е Йохан Вербист от Белгия, а делегат на УЕФА - Куаниш Канапянов от Казахстан.

В същото време от Лудогорец даде важна информация за феновете, които ще пътуват за мача. Всички български запалянковци ще имат възможност да си закупят билети за сектор "В" на стадион "Лецигрунд", където се намират местата за гостуващите привърженици.

В 15:00 часа местно време ще отвори каса зад сектор 9 на североизточната трибуна (сектор "В"), където ще се продават входни талони само за феновете на българския шампион. Гишето ще работи до началото на мача.

Цената на един билет е 25 швейцарски франка. Лудогорец също така напомня на феновете, че покупката на билети и влизането на стадиона става след представяне на документ за самоличност.

ЛИГА ЕВРОПА - СЕЗОН 2018/2019

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа