Звездата на Лудогорец Кирил Десподов говори след равенството 1:1 при визитата на ХИК Хелзинки в Лига Европа. Той заяви, че разградчани ще се борят докрай за второто място в групата, където са още силните тимове на Бетис и Рома, които в момента играят помежду си.

"Не ни задоволява този резултат, защото имахме достатъчно ситуации да победим, както и ХИК имаха ситуации. Няма как да ни задоволява, дойдохме за победа, но все пак хикс - печелим една точка, не е като загуба. Имаше битка на терена, бърз футбол, доста ситуации пред двете врати", започна националът. 

"Казах, че ни очаква тежък двубой, така и се получи, разбира се. Изкуственият терен също ни затрудни, не играем често на такъв, но не го казвам като оправдание. Като първи отбор трудно ще излезем от групата, нека не се заблуждаваме, но гоним второто място. Много е важно как ще завършат Рома и Бетис днес, трябва задължително да победим ХИК вкъщи", продължи той. 

"Тежко е, сега ни чака път до Варна, после до Разград, сгъстен цикъл е, трудно е, но няма как, спим, възстановяваме се, чака ни доста тежък мач с ЦСКА", завърши Десподов.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа