Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

"Няма да живуркаме в Лига Европа! Целта е да излезем от групата", амбициран е капитанът на Лудогорец Светослав Дяков. Опитният халф говори след изразителната победа с 4:0 над Торпедо (Кутаиси) в реванша в Разград. 

"Не беше лесен мач, но го изиграхме по правилен начин. Този път вкарахме доста от положенията си и спечелихме заслужено", каза Дяков.

"Ранното попадение ни помогна, но и настройката ни преди мача бе солидна. Знаехме, че сме по-добрият отбор, целта беше влизане в групите. Бяхме спокойни и концентрирани и сме за пети път в последните шест години на групова фаза в Европа", продължи халфът пред Диема Спорт.

"Всяко едно влизане е много ценно и сладко. Дано ни се паднат силни отбори, с които да мерим сили. Европейските вечери са нещо много хубаво, а ние ги търсим и искаме. Това са мачовете, които показват качествата на един футболист, заради това сме много щастливи. Иска ми се да кажа, че играем добре навсякъде, но не е така. Особено, като играем в Европа, трудно превключваме в Първа лига. Вече изоставаме, а не бива да е така. Вече сме по-спокойни и ще заработим на обороти в България и ще видите познатия Лудогорец", продължи Дяков.

"Искаме да продължим с доброто представяне и да прескочим групата. Които и да бъдат съперниците, те ще са качествени тимове. Целта е една - излизане от груповата фаза. Няма да живуркаме там и да изиграем просто шест мача", добави капитанът на шампионите.

ЛИГА ЕВРОПА - СЕЗОН 2018/2019

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Първа лига - сезон 2018/2019