Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро очаквано изрази огромно задоволство след успеха с 3:1 над Адмира Вакер в Австрия и елиминирането на съперника с общ резултат 6:1 във втория квалификационен кръг на Лига Европа.

„Знаехме, че един гол ще ни е достатъчен и след 10 минути всичко беше ясно. Фантастично представяне за нас. Радвам се, че видяхме толкова много фенове на ЦСКА тук. През второто полувреме бяхме по-добри, в началото бяхме малко неконцентрирани. Целта ми е да не го допускаме. Бяхме по-добрият от двата отбора и представянето ни бе близо до перфектното. Всеки гол е важен и ние се справихме“, сподели Ел Маестро след мача.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Радвам се за головете на Мауридес, но аз оценявам и колективните усилия, които той полага. Евандро е в добра форма, така че може да ни помогне. Десподов беше леко болен и не е нещо сериозно, въпреки че бе заменен на почивката. Той ще бъде готов за следващия мач. Все още нямам много представа за тима на Копенхаген. Сезонът е доста дълъг, така че всеки един мач е важен и тези с Дунав и Славия също”, допълни наставникът на „армейците“.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа