Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Меастро говори пред медиите на официалната пресконференция преди срещата от II квалификационен кръг на Лига Европа срещу Адмира Вакер. Той коментира рокадите в тима, които са продиктувани от червените картони от мача срещу Рига, както и шансовете на своя отбор срещу австрийците утре. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Имаме няколко важни футболисти, които са наказани. Не знам какво имате предвид като казвате, че трябва да сме по-агресивни? Като цяло съперникът е млад и добър отбор. Ако трябва да сме честни, нивото на шампионата, в който те играят е по-добро от българското към момента", започна треньорът на ЦСКА.

"Ако трябва да избирам, то това ще бъде капитанът Николай Бодуров, но въпреки това Борис Секулич може да играе на неговата позиция. Няма да коментирам дали Чорбаджийски ще бъде с капитанската лента... утре ще разберете", каза Ел Маестро за евентуалния заместник на Бодуров, който получи червен картон срещу Рига.

"По-добре е да сравним успехите на даден отбор в Европа, отколкото да сравняваме шампионатите. Очаквам от съперника да дойде и да опита да не загуби в София. Надявам се, че ще имаме успешен резултат в първата среща, друго не ме интересува. Мачът е 50/50. Няма да е изненада, ако ние спечелим. Няма да е бъде огромна изненада, ако Адмира спечели също", коментира шансовете в утрешния мач треньорът. 

"Не съм имал разочарования до момента в ЦСКА. Все пак изиграхме само три официални мача. Най-много ми хареса от играта ни първите 25 минути на вторите полувремена срещу Рига и Локомотив (Пловдив)", допълни Ел Маестро.

"Бодуров не направи нищо от това, което чух и видях. Малинов направи нещо, но това е заради неговия манталитет, но точно заради него, той е важен за нас. Разбира се, има тънка граница в такива ситуации", коментира червените картони треньорът на ЦСКА.

"Не съм чел вестници днес (смее се). Обикновено разбирам от вас медиите. Не е далеч от истината. Мисля, че ще имаме един или двама нови до края на трансферния пазар. Познавам Ласина Траоре, тъй като мой отбор е играл срещу него. Сега не знам какво е състоянието му, тъй като не съм го гледал. Знам, че беше добър футболист. Има добра кариера и е играл в силни отбори. Като цяло това име не е само измислено от вас. Разглеждали сме много имена и фигурираше някъде, но няма нищо засега", каза относно трансферите Нестор Ел Маестро.

"Няма да видите луди промени. Вратарят ще си бъде вратар. Имаме няколко позиции, на които ще трябва да има размествания", разкри специалистът. 

"Той не направи нищо, както казах вече. Това ми го каза и той. Ще разберем дали ще играе на реванша на 27-и, петък, когато излезе решението от УЕФА", завърши треньорът на ЦСКА, коментирайки шансовете на Николай Бодуров да играе на реванша с Адмира.  

Срещата между ЦСКА и Адмира Вакер на "Българска армия" е утре, 20:00 часа.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019