Лудогорец предоставя полезна информация за всички фенове на тима, които ще гледат на живо реванша от плейофите на Лига Европа срещу Марибор в четвъртък (29 август) от 20,15 ч. местно време (21,15 ч. българско) на стадион "Людски врт" в едноименния град.

- Билети за феновете на Лудогорец на цена от 9 евро ще се продават два часа преди мача на каса, която се намира в близост до вход С на северната трибуна (откъм улица "Младинска"). В момента все още се приемат заявки на имейл [email protected]
- Феновете на Лудогорец ще бъдат настанени на северната трибуна, сектори А,B. Привържениците трябва да използват вход С на стадион "Людски врт". 
- Феновете, които ще пристигнат в Марибор със собствен транспорт могат да използват паркинг зони в центъра на града - Славя, паркинга на шопинг център Сити, както и паркинг H.
- Организираните фенове, които пристигат с автобуси и минибуси ще използват паркинга зад северната трибуна на улица "Младинска".
- На стадиона е забранено внасянето на пиротехнически средства, както и опасни предмети, които могат да бъдат оръжие.
- Знамена и флагове са разрешени, стига да не изобразяват забранени от УЕФА символи. 
- За феновете на Лудогорец ще бъде обособена една кетъринг зона в сектора. Важно!!! На територията на стадион "Людски врт" важи система за безкешово плащане - само с кредитна или дебитна карта. Пари в брой не се приемат.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020