Треньорът на Милан Дженаро Гатузо коментира безличното представяне на своите в домакинството на Бетис от груповата фаза на Лига Европа, загубено с 1:2. 
След двубоя спекулациите за уволнение му се засилиха още повече. Гатузо обяви, че поема вината за слабото представяне и ще приеме всякакво решение на клубното ръководство.

"Справедливо е да коментирате бъдещето ми. Трудно е за един треньор да спи след такова представяне", коментира треньорът на Милан. 

"Това беше един от най-слабите ни мачове. С този манталитет няма как да мислим за добро представяне в шампионата. Сериозно притеснен и огорчен съм, защото не мога да приема такова представяне. В момента изобщо не мисля как да спася задника си, мисля само как да променя сезона на отбора и да го вкарам в релси. Мислите си, че въобще ми пука за задника ми в този момент ли? Искам само да реша проблемите на Милан", продължи афектираният Гатузо.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Ако ми бъде дадена възможността, ще мисля само как да подобря нещата. Аз съм основният виновник за това представяне. Имам принос за тези резултати и ще приема каквото и да се случи. Няма никакъв проблем", добави ексцентричният треньор на Милан.

"Не мисля как да спася задника си, мисля само как да променя сезона на отбора и да го вкарам в релси. Мислите си, че въобще ми пука за задника ми в този момент? Искам само да реша проблемите на Милан, ако ръководството ми даде шанса да го сторя."

ЛИГА ЕВРОПА - СЕЗОН 2018/2019