Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев коментира равенството 1:1 с ЦСКА (Москва) в Русия в предпоследен двубой и за двата тима от груповата фаза на Лига Европа. Младият специалист заяви, че е доволен от раздаването на играчите си и подчерта, че последният мач срещу Ференцварош ще бъде изигран с мисъл за победа, макар и хиксът да е достатъчен за продължаване в следващата фаза.

"Изиграхме добър мач срещу добър отбор. В повечето време ЦСКА владееше топката, имаше инициативата. Вкарахме гол, можехме да вкараме и втори. Опитвахме да разиграваме топката близо. Така стана и при гола им. Беше грешка. Реалният резултат е равен", заяви той.

"Не наблегнахме само на едно нещо. Имаме опитен отбор, който знае да играе такива мачове. Влязохме добре в мача. Това се дължи на опита на футболистите", добави той.

"В последните минути имахме шанс. Пуснах свежи хора, за да можем да вкараме втори гол. Но за съжаление не оползотворихме положенията си. Като цял съм доволен, тъй като чистите голови положения бяха. Елементарна грешка при гола ни", добави Генчев.

"Ференцварош и Еспаньол завърши 2:2. Да, и равен ни оправя. Срещу унгарците ще играем за победа. Всичко е възможност. Да сме живи и здрави, дано да няма контузени", добави Генчев.

"Мачът с ЦСКА ще е много труден. Имаме възстановяване, пътуване. Трябва да преценим на кои хора ще разчитаме в неделя", добави той пред БНТ след срещата в Москва

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа