ЛАСК Линц и Тотнъм сътвориха голов трилър в своя мач от груповата фаза на Лига Европа, който завърши при резултат 3:3. В другия двубой от групата Антверпен победи Лудогорец с 3:1 и оглави класирането. Тимът на Жозе Моуриньо е втори, но си осигури класиране в елиминациите. 

Тотнъм не игра силно през първото полувреме и допусна много грешки. Домакините обаче също допуснаха много неточности в защита и това също спомогна за високата резултатност. 

Гарет Бейл и Деле Али вкараха по една дузпа, а Хюн-Мин Сон се възползва от грешка на съперника. За домакините вкараха Мичорл, Егещайн и Карамоко.

В 42-ата минута австрийците организираха скоростна акция, а Петер Мичорл шутира от 25 метра към далечния ъгъл и порази мрежата - 1:0. Лондонският тим успя да отвърне преди почивката, когато Гарет Бейл изравни от дузпата в добавеното време. 

В 56-ата минута Хюн-Мин Сон бе изведен сам срещу вратаря и реализира с удар по земя. 

В последните 6 минути двата тима се развихриха. Егещайн изравни след дълго подаване, което бе пропуснато от защитата, но след само 180 секунди Надомбеле беше фаулиран в наказателното поле и Деле Али вкара от дузпа за 2:3. 

В 93-ата минута англичаните отново задрямаха в защитната фаза и Карамоко се възползва, за да вкара за крайното 3:3.