Крилото на Марибор Синтайеху Салалич заяви, че отборът се справя добре, въпреки че не постигнапобеда и във втората си контрола. В нея словенците направиха 2:2 с четвъртия в грузинското първенство Чихура. В първия си спаринг те направиха 0:0 с австрийския Матерсбург. 

"Няма поводи за притеснения. Всичко е програмирано така, че да бъдем във форма за мачовете от Лига Европа. Срещу Чихура времето бе много горещо и много трудно се играеше. Все още е рано да се каже в каква форма сме, сега е най-важно да подобрим физическото си състояние. В момента тренираме по два пъти, изпробваме някои иновативни методи в заниманията. Тепърва ще автоматизираме действията си", каза Салалич пред сайта на Марибор.

"Какво бих казал за съперника ни в Лига Европа Левски? Добър отбор с традиции. Със сигурност ще бъде трудно и в съблекалнята трябва да се настроим добре психически за тези сблъсъци. Длъжни сме да направим всичко, за да елиминираме българите. Ще се подготвим солидно до мача на "Людски врът" на 14 юли. Не се съмнявайте в това. Този мачще бъде от огромно значение", посочи крилото.