ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Mанчестър Юнайтед победи Реал Сосиедад с 1:0 като гост в последен мач от груповата фаза в Лига Европа. Главен рефер на мача беше Георги Кабаков, който показа общо 5 жълти картона в мача, като един от тях беше за Кристиано Роналдо. 

Гостите стигнаха до гол с първата си добра възможност в мача. Кристиано Роналдо получи топката в средата на терена и с перфектен пас изведе Алехандро Гарначо отляво. Мпадокът овладя, напредна и отправи страхотен удар в горния далечен ъгъл за 0:1.

 Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Малко преди да измине половин час игра отново Гарначо се озова на стрелкова позиция. "Червените дяволи" осъществиха атака отдясно, като Роналдо навлезе навътре и намери аржентинеца в наказателното поле. Крилото отправи удар, нон над вратата. В 40-ата минута Пабло Марин проби през центъра, но пропусна момента за удар, след което отправи такъв, но не затрудни Де Хеа. 

Йон Пачеко сбърка подаване от дълбочина и подари топката на Роналдо в края на полувремето. Португалецът опита да прехвърли излезлия напред Ремиро, но топката мина над вратата. Минута по-късно защитата на англичаните не успя да изчисти топката, която попадна в Горосабел, а той отправи удар от движение. Де Хеа успя да избие, но кълбото се озова в Марин. Младокът също не успя да преодолее испанския страж. 

В 70-ата минута Карлос Фернандес овладя в наказателното поле и стреля над вратата. Малко след това Георги Кабаков показа жълт картон на Роналдо за удар с лакът срещу Елустондо. В 74-ата минута Гавара потърси далечния ъгъл от границата на наказателното поле, но Де Хеа улови. 

Минималният успех обаче се оказа недостатъчен за "червените дяволи" за първото място. На него завършиха баските, които имат по-добра голова разлика от днешния си съперник, след като си размениха по една победа с по 1:0 като гост. 

Трета позиция е за Шериф Тираспол, който ще играе в Лига на конференциите през пролетта, а последен остава Омония Никозия. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК