Ръководството на Лудогорец информира феновете си за актуалната ситуация преди двубоя от 1/16-финалите на Лига Европа срещу Интер в четвъртък, във връзка с многобройните запитвания от привърженици. Провеждането на мача е под въпрос, но най-вероятно ще се играе без публика заради заразата с коронавирус в Милано и околността в последните дни.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Ето какво пишат от Лудогорец в официалния си сайт:

ПФК Лудогорец съобщава, че към 15,30 ч. на 24 февруари все още няма официален отговор на писмото, което клубът изпрати до УЕФА с искане за разяснение на ситуацията относно провеждането на предстоящия реванш.

ПФК Лудогорец разполага с оскъдна официална информация за ситуацията в област Ломбардия, като всички се информираме от публикации в местните медии. По тази причина Клубът препоръчва на своите привърженици стриктно да следват инструкциите на Външно министерство, което съветва да не се пътува до Северна Италия през следващите дни. 

Очакваше се над 600 фена да подкрепят Лудогорец на "Сан Сиро" в реванша с Интер. Клубът допълнително ще обяви процедурата по връщането на билетите за двубоя в Милано. За 26 февруари бе планирана среща на Лудогорец с българската общност в Милано, която се отменя заради забраната на местните власти за провеждането на масови мероприятия.

ПФК Лудогорец ще информира веднага своите фенове за ситуацията около провеждането на мача с Интер, когато получи официални указания от УЕФА.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа