Лудогорец излиза срещу ЛАСК Линц в търсене на първа победа в последния си мач от груповата фаза на турнира Лига Европа. Двубоят стартира в 22:00 часа в Разград. Първият мач между двата тима бе изключително интересен и завърши 4:3 в полза на ЛАСК. Това бе може би най-силният двубой на Лудогорец в групата. Сега разградчани се надяват да отмъстят на австрийците и да запишат първата си победа.

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев не може да разчита на трайно контузените Вандерсон и Марин, а към тях се присъединява и Антон Недялков, който също е с травма. Българският шампион започва срещата с Пламен Илиев на вратата и Жордан Икоко, Оливие Вердон, Жозуе Са и Сисиньо в защита. Стефан Баджи и Алекс Сантана ще са опорни халфове, а малко по-напред от тях ще бъде Каули. По крилата ще действат Мавис Чибота и Кирил Десподов, а в атака ще действа Клаудиу Кешеру.

За ЛАСК на терена излязат Шлагер под рамката и Визингер, Чеберко и Андраде в отбрана. Ранфтъл и Ренер ще са на крилата, а Балич, Холанд и Мадесн ще действат в средата на терена. В атака пък ще бъдат Егещайн, Ритер и Гойгингер.

Стартовите състави

ЛУДОГОРЕЦ: 23. Илиев, 4. Сисиньо, 24. Вердон, 32. Са, 22. Икоко, 25. Баджи, 95. Каули, 7. Сантана, 13. Чибота, 11. Десподов, 28. Кешерю

ЛАСК (Линц): 1. Шлагер, 22. Чеберко, 6. Визингер, 30. Андраде, 7. Ренер, 21. Мадсен, 25. Холанд, 26. Ранфтл, 27. Гойгингер, 11. Ритер, 13. Егещайн

Стадион: "Хювефарма Арена", Разград
Съдия: Витарий Мешков (Русия)

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа