Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров говори след края на мача с Брага (1:1) от 4-ия кръг на груповата фаза в Лига Европа. Наставникът на разградчани бе видимо разочарован, но подчерта, че тимът му е играл много добре, особено през първата част.

"Вкараха още един нападател, започнаха да центрират, закъсня смяната при нас. Първото полувреме беше едно от най-добрите на нашия тим, имахме надмощие, не успяхме да отбележим. Искахме да вкараме Жоро Терзиев, защото те започнаха да центрират от всяка зона. Закъсняхме с тази смяна и получихме гол. Бяхме готови, но топката не излезе в аут. Жалко, но се получават тези неща.

Надявам се да успеем, групата е много тежка и коварна, има още мачове да се изиграят, трябва да направим така, че да спечелим двубоя с Истанбул. Вече втори кръг сме лидери в групата. Надявам се да успеем да продължим. Има още два мача да се изиграят. Ние имаме своите шансове да спечелим и да продължим напред", коментира наставникът на Лудогорец пред БНТ след срещата в Разград.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА