Треньорът на Левски Петър Хубчев не бе доволен от своя тим след загубата с 0:3 при гостуването на АЕК в Ларнака. Специалистът се ядоса и на новото попълнение Насиру Мохамед, но също така обяви, че във футбола стават всякакви обрати и все още има шансове за реванша. Наставникът на "сините" не обвини съдията за червения картон на Живко Миланов в края на първото полувреме.

"Пет-шест човека се раздадоха до край, но това остава в съблекалнята, няма да кажа кои са. Не съм доволен от представянето на Насиру Мохамед, поне основни неща трябва да знае. Няма да се оправдавам със селекцията, щом не сме успели е наша грешка", каза Хубчев.

Winbet - на един клик разстояние! (18)

"При това време, изгонването на Миланов беше ключовият момент. Аз не съм съдия, щом съдията е преценил, така е трябвало. Няма да стане по-студено в Кипър, условията бяха еднакви и за двата отбора. АЕК обича да играе с топката, те се възползваха максимално от червения картон", коментира още "синият" треньор.

"Който е да е мач, футболистите ми са фаворити, с тази мисъл ще излезем и в следващия мач. Тежко е, но във футбола какви ли не обрати са ставали. Ще видим как ще го изиграем този двубой", завърши Хубчев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020