Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че сблъсък с Манчестър Юнайтед е най-хубавото нещо, което може да се случи на един наставник на мърсисайдци. Германският специалист призова играчите си да бъдат смели и агресивни срещу „червените дяволи” в реванша между двата тима от 1/8-финалите на Лига Европа утре вечер от 22:05 часа на „Олд Трафорд”. Лиивърпул спечели с 2:0 в първата среща на „Анфийлд” и е считан за фаворит да продължи в следващата фаза.

"Преди седмица преживяхме хубава вечер, но това бе само половината от работата. Уверени сме, че можем да я завършим подобаващо. Очаквам с нетърпение този мач. Да излезеш срещу Ман Юнайтед е едно от най-хубавите неща във футбола, особено ако си мениджър на Ливърпул”, сподели Клоп преди утрешния двубой.

„Трябва просто да се представим по начина, по който го направихме преди седмица. Атмосферата ще зависи от това как играем ние. Тя бе толкова добра на "Анфийлд" именно заради начина, по който заиграхме още от първата минута. Знаем как да играем срещу тях. Трябва обаче да се потрудим. Аз съм оптимист. Трябва да бъдем смели и агресивни”, допълни германецът. 

 Резултати и програма в Лига Европа - ТУК !!!