Треньорът на следващия съперник на Лудогорец в Лига Европа - Интер Антонио Конте говори с оптимизъм за представянето на тима си след победата с 2:0 над Удинезе снощи.

Специалистът трябва да изведе тима си срещу родния шампион от 1/16-финалите на турнира - гостуването в Разград на 20 февруари и домакинството в Милано на 27-и, и каза, че разполага с достатъчно добър състав, за да се справи с трудни моменти в следващите мачове.

"Интер има силна резервна скамейка. Когато има по-голямо качество в състава, тогава по-лесно можем да намерим повече решения в трудните ситуации. В мачове като този тук в Удине винаги е трудно, защото те знаят как да затварят пространствата и да атакуват на контри. С повече качество в състава обаче можем да преодоляваме тези затруднения", коментира Конте.

Той допълни, че новата звезда на тима Кристиан Ериксен вече се включва добре и е доволен от представянето му.

"Той пристигна преди едва пет дни и ние бяхме принудени да го включим в състава. Мисля, че представянето му бе позитивно. Нашият стил на игра е нов за него, но той има идея как се случва това. Той е чудесен играч и съм сигурен, че ще намери ритъма си. Засега съм доволен от представянето му", завърши специалистът.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа