Tреньорът на Интер Антонио Конте коментира победата с 2:0 в Разград в първата среща от 1/16-финалите в Лига Европа. Именитият специалист засипа с комплименти Лудогорец, който успя да се противопостави на колоса от Милано.

„Първото полувреме не ми хареса. Играхме много бавно  и не направихме това, което си бяхме говорили преди мача. Втората част интензитетът в играта ни бе по-добър и смятам, че заслужихме победата”, коментира Конте.

„Имаше няколко контраатаки на Лудогорец, които бяхме проведени много добре, но смятам, че контролирахме нещата. Противопоставихме се на добър отбор, който дълги години е шампион на България, заслужава уважение. Със сигурност това е един много добър резултат, но във футбола се случва всичко. Трябва да подходим сериозно в реванша, за да се поздравим с крайния успех”, каза още италианският специалист пред БНТ.

„Не за първи път правим промени със схемата по време на мач, а това се дължи на избора от футболисти, които имам. Днес опитахме да играем с двама нападатели и трима халфове. Трябва да имаме алтернативни решения и се стремим да правим точно това", добави Конте.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа