ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ливърпул победи Спарта Прага с 5:1 като гост в първа среща от 1/8-финалите на Лига Европа.

Мърсисайдци поведоха с 3:0 през първата част с попадения на Алексис Мак Алистър в шестата и Дарвин Нунес в 25-ата и добавеното време.

Младокът Конър Брадли си вкара автогол минута след почивката и даде надежда на чехите (1:3). Луис Диас се разписа за 4:1 в 53-ата минута и реално уби интригата за реванша на 14 март. 

Минути преди края появилият се като резерва Мохамед Салах вкара гол, но попадението му не бе признато заради засада. В продължението Доминик Собослай оформи крайното 5:1.



Топ Коефициенти за Спортни Залози!

В друга среща от 1/8-финалите, играна по същото време, италианският Рома разби английския Брайтън с 4:0 у дома.

Пауло Дибала в 13-ата и Ромелу Лукаку в 43-ата дадоха аванс на "вълците" до почивката.

Джанлука Манчини направи разликата класическа в 64-ата минута след асистенция на Стефан Ел Шаарауи. Бившият италиански национал асистира и на Браян Кристанте четири минути по-късно за крайното 4:0.

Лидерът в Бундеслигата Байер Леверкузен се добра до равенство (2:2) с гол в края като гост на Карабах и се спаси от първа загуба през сезона. 

Ясин Бензиа изведе Карабах напред в 26-ата минута, а Жуниньо удвои в продължението. През втората част Флориан Вирц намали в 70-ата, а в последните минути Патрик Шик оформи крайното 2:2.