Ливърпул е сред фаворитите във втората по сила надпревара в Европа - Лига Европа, а първото препятствие в елиминациите е Спарта Прага.

Мърсисайдци триумфираха в Купата на Лигата на Англия и продължават да жадуват максимума и в останалите надпревари в последния сезон на Юрген Клоп начело на отбора.

Гостуването в Прага се очертава трудно, но дава възможност на още футболисти на „червените“ да впечатлят. Клоп ротира състава си успешно в последните седмици и влезе в серия от 6 поредни победи. Очаква се Луис Диас и Коди Гакпо да бъдат сред основните остриета на Ливърпул тази вечер.

Феновете на Спарта Прага се любуват на силни представяния от любимците си, които печелят на всички фронтове през 2024 година. Единствената загуба дойде от Галатасарай в миналия етап от Лига Европа, но бе компенсирана в реванша и чехите продължиха напред след общ резултат 6:3.

Сблъсъкът на “Епет Арена“ предполага зрелище с много голове. И двата тима са лидери в първенствата си, а и бележат регулярно в Европа. Ливърпул вкарва по 2.83 гола на мач в Лига Европа, а Спарта Прага реализира точно по 2 попадения.

В inbet може да намерите привлекателни предложения със завишени коефициенти и MEGABOOST, свързани с очакванията за резултатен двубой.

  • Гол преди 15-ата минута – 2.95

  • Дузпа в мача – 3.00

  • Ливърпул да отбележи и в двете полувремена – 2.50

  • Гол или асистенция на Коди Гакпо – 2.50

  • Над 5.5 точни удара за Ливръпул – 2.10

Успехът за мърсисайдци е оценяван на 1.81, а ставката за успех на домакините е 4.10. Равенството е с коефициент 4.00.

18+ Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на inbetcasino.com/отговорна-игра/