ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Часове преди мача Лудогорец - Бетис ръководствата на двата клуба засадиха дърво Ясен в парковото пространство на завод „Хювефарма“ в Разград. Българският шампион и "зелено-белите" от Севиля ще споделят опит и знания в области като устойчивото развитие на футболните клубове и опазването на околната среда. 

"С тази инициатива Лудогорец и Бетис призовават всички да действат в защита на бъдещето на нашата планета, защото без планета няма футбол. (No planet, no football.) В начинанието се включи и другият участник в група "С" - Рома", информираха още от пресслужбата на "орлите".

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Мачът на стадион "Хювефарма Арена" стартира в 19:45 часа.

Директорът на Бетис с голямо признание за Лудогорец

Междувременно ръководството на Лудогорец организира за колегите си от Бетис посещение на музея "Абритус" в Разград. Eкскурзоводи от музея предложиха на гостите от Испания виртуална и реална разходка из Историко-археологическия резерват. С делегацията на Бетис бяха и членовете на управата на българския шампион Теменуга Газдова - председател на Борда на директорите на Лудогорец, Александър Александров – президент на клуба, Ангел Петричев - изпълнителен директор, спортният директор Георги Карамаджуков и маркетинг-директорът Анна Пенчева.

Визитата започна в залите на Интерактивния музей, където с помощта на модерните технологии членовете на делегацията имаха възможност нагледно да се запознаят с любопитни детайли от историята на Римската империя и в частност – Абритус.

Зад вратичките на камерите с въпроси за живота на древните те намираха верните отговори, отпечатаха си по една римска монета, откриха на политико-географската карта от онова време Севиля и си организираха „модно ревю“, облечени в римски дрехи. Разходката продължи във вила „Урбана“, където сред колонадата всички се снимаха за спомен и завърши с наздравица с червено вино.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

 

Лудогорец и Реал Бетис засадиха дърво Часове преди мача Лудогорец - Реал Бетис ръководствата на двата клуба засадиха...

Публикувахте от PFC Ludogorets 1945 в Четвъртък, 27 октомври 2022 г.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК