Официалният сайт на УЕФА публикува картотекираните от Лудогорец играчи за груповата фаза на Лига Европа. В състава на „орлите“ има няколко изненади.

Най-големите от тях са отсъствието на Станислав Манолев и на аржентинския вратар Хорхе Броун. В листата го няма и Димо Бакалов, който беше в групата за някои от мачовете от квалификациите заради временното отстраняване на Марселиньо. От картотекираните в предишните кръгове липсва и Доминик Янков, който беше преотстъпен на Ботев (Враца).

От по-младите играчи са картотекирани вратарят Дамян Дамянов, както и Георги Вълчев, Станислав Вълчев и Иван Йорданов. В листата е посочен и Ерол Дост, който обаче беше пратен под наем в Етър.

Както е известно, Лудогорец попадна в Група „Н“ на Лига Европа, където ще играе с ЦСКА (Москва), Еспаньол и Ференцварош. Първият двубой е срещу „армейците“ от руската столица в Разград на 19 септември.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

ГРУПАТА НА ЛУДОГОРЕЦ ЗА ЛИГА ЕВРОПА
Вратари: Пламен Илиев, Ренан, Дамян Дамянов
Защитници: Антон Недялков, Сисиньо, Георги Терзиев, Драгош Григоре, Жордан Икоко, Козмин Моци, Рафаел Форстър, Георги Вълчев
Халфове: Дан Битон, Абел Анисе, Светослав Дяков, Стефан Баджи, Яцек Горалски, Станислав Вълчев, Иван Йорданов, Марселиньо, Вандерсон
Нападатели: Мавис Чибота, Жоржиньо, Джоди Лукоки, Клаудиу Кешерю, Якоб Шверчок

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020