Лудогорец гостува на молдовския Петрокуб в мач-реванш от плейофите на същинската фаза на Лига Европа. Разградчани имат комфортна преднина от 4:0 в първата среща и са с единия крак напред в турнира. Те преследват 40 елиминация в европейските клубни турнири. Това е огромно постижения, имайки предвид факта, че "зелените" са били елиминирани 17 пъти. ЦСКА е единственият друг наш отбор, който е на плюс в преките елиминации - 62 срещу 53.

Наставникът на Лудогорец; Захари Сираков няма да пести сили. Той най-вероятно ще разчита на тежката артилерия. Очакванията бяха Дуа и Пьотровски да останат резерви, тъй като може да бъдат продадени. Все пак всичко ще се реши на 100 процента днес по обяд, когато Сираков ще определи окончателно титулярния състав.

Както е известно, аут за реванша е Антон Недялков, който лекува контузия.

Домакините, давайки си сметка, че са далеч от класата на Лудогорец, ще играят за самата чест. "За Петрокуб ще бъде добре, ако отбележи поне един гол. Още по-добре, ако завърши наравно и отлично, ако вземе утешителна победа. За крайна елиминация е ясно, че мисията е невъзможна", пишат молдовски медии. 

CS Petrocub HînceştiПЕТРОКУБ - ЛУДОГОРЕЦ PFK Ludogorets 1945 Razgrad
плейоф-реванш Лига Европа
Днес от 20 часа по Диема Спорт
Кишинев, ст. "Зимбру"
Съдия: Саша Щегеман (Германия)

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ:
Петрокуб: Шмаленя, Йон Борш, Мудрак, Серджиу Платика, Лунгу, Василе Жардан, Котогой, Михай Платика, Йон Жардан, Амброс, Карунту
Контузени: няма
Наказани: няма
Лудогорец: Пад, Фон Витри, Куртулуш, Диниш Алмейда, Сон, Пьотровски, Кареси, Видал, Рик, Чочев, Дуа
Контузен: Антон Недялков
Наказани: няма