Лудогорец пуска днес на клубната база билетите за първия мач от третия предварителен кръг на Лига Европа срещу шампиона на Уелс Дъ Ню Сейнтс (ТНС), който ще се играе на 8 август от 20:30 ч.

До понеделник (5 август) на обяд право да си закупят входни талони имат само притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г. В тези дни те могат да закупят билети на местата, които са си запазили за българския шампионат.

Същия ден след обяд започва свободната продажба на билетите за двубоя с британския тим. В понеделник, вторник и сряда от 17:30 ч. До 20:00 ч. ще работи и касата на улица „Васил Левски“. В деня на мача гишето отваря в 10:00 ч.

Важно е да се знае , че при продажбата на билетите за двубоя с ТНС влиза в сила промяна в закона за опазване на обществения ред по време на спортни мероприятия. Тя касае персонализацията на входните талони. Занапред всеки желаещ да закупи билет за мач е задължен да предостави три имена и рождена дата.

Лудогорец обръща внимание на всички посетители лично да проверяват за правилното изписване на имената на входния талон веднага след неговото издаване. Целта е да се избегнат проблеми по време на проверките по входовете.

ЦЕНАТА НА БИЛЕТИТЕ ЗА МАЧА С ТНС
Сектор "В" блокове 3 и 4 - 20 лв.
Сектор "В" блокове 1,2,5,6 - 12 лв.
Трибуна "Моци" - 10 лв.
Малък ВИП – 50 лв.
Деца и ученици (с ученическа карта или бележник):
Трибуна "Моци" - 5 лв.

ЦЕНИ НА СЕМЕЙНИТЕ БИЛЕТИ
Сектор "В" (блокове 1,2,5,6)
Родител с едно дете - 14 лв.
Родител с две деца - 16 лв.
Семейство с едно дете - 24 лв.
Семейство с две деца - 26 лв.
Семейство с три деца - 28 лв.

Трибуна "Моци"
Родител с едно дете - 12 лв.
Родител с две деца - 14 лв.
Семейство с едно дете - 22 лв.
Семейство с две деца - 24 лв.
Семейство с три деца - 26 лв.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020