Ръководството на Лудогорец разпространи официално съобщение на своя сайт, което се отнася за феновете, които ще посетят двубоя от втори кръг на Лига Европа срещу Валур в Рейкявик. "Орлите" обявиха, че билети могат да се купят в деня на мача, който ще се играе на "Хлидаренда" идният четвъртък.

Съобщението на разградчани:

"ПФК Лудогорец съобщава на феновете, които възнамеряват да наблюдават на живо първия мач от втория предварителен кръг на Лига Европа срещу Валур на „Хлидаренда“ в Рейкявик идния четвъртък (25 юли) от 19,00 ч. местно време (22,00 ч. българско), че същия ден ще могат да си закупят билети от касата на стадиона. Гишето ще отвори час и половина преди първия съдийски сигнал. Цената на един входен талон е 15 евро. Важно е да се знае, че привържениците задължително трябва да носят документ за самоличност при покупката на билети и при влизане на стадиона.

Феновете също така могат да заявят билети за сблъсъка с писмо по електронната поща до [email protected]. Входните талони ще им бъде резервирани и ще са налични за покупка преди началото на срещата в четвъртък."

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020