Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович коментира триумфа на дузпи срещу Осиек в двубоя от втори предварителен кръг на Лига Европа. Той заяви, че се вижда, че "армейците" имат проблеми в атака, както и че им липсва човек, който да решава срещите.

"Ние по-добре изпълнихме дузпите, с това спечелихме. Иначе аз и преди казвах, че Осиек е един много добър отбор с млади и вдъхновени играчи, които играят добре", започна Петрович.

"Иначе и по време на самия мач, ние имахме своите положения. Съжалявам, че пропуснахме някои ситуации, но най-важното е, че продължаваме. Имаме проблеми в атака напоследък, тъй като можехме да вкараме повече положения. Евандро сам можеше да вкара три гола. Преди мислехме, че имаме, но всъщност нямаме играч, който да бележи голове", продължи сърбинът.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Аз продължавам да твърдя, че Албентоса не бе напълно готов, имаше и проблеми, както видяхте, но той стисна зъби и продължи срещата", каза по адрес на испанеца-дебютант Петрович.

"Сега няма да говорим за трети кръг. Ще дойде време и за това. Трябва да мислим за мача в неделя (б.р. - с Ботев Враца). Играхме и продължения, а ние нямаме два отбора", коментира предстоящия сблъсък със Зоря (Луганск) в трети кръг.
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020