Играчът на ЦСКА Кристиян Малинов, който отбеляза много красив гол за 4:0 при успеха срещу Титоград, говори след края на мача. Той показа задоволство от резултата и сподели, че само някаква голяма глупост от "червените", би направила така че те да не продължат напред.

"Това беше началото, което очаквахме и за което се готвехме на лагера в Австрия. Добър мач се получи. Те бяха до първия гол. Знаехме, че ако вкараме, те отиват на 4-5. Да не казвам голяма дума, но мисля, че решихме интригата в мача. Стига да не направим невероятни глупости там, продължаваме напред", заяви Малинов със самочувствие пред bTV.

"Импулсивно стана голът. Топката ми падна на десния крак и реших да опитам. Така се получи голът. За мен няма значение дали играя по-напред или по-назад, давам всичко за отбора. Пак повтарям – получи се импулсивно. Отдавам ситуациите пред Титоград на нашата припряност. Малко повече напрежение има в първия официален мач. От днес започваме да мислим за двубоя срещу Етър, едва след него ще се концентрираме върху следващия съперник. Смятам, че в реванша ще се справим без проблеми", добави халфът.
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери