ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци коментира предстоящия мач с ХИК Хелзинки от Лига Европа преди отпътуването за Финландия.  Двубоят е утре вечер от 19:45 часа наше време.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Легендарният румънец призна, че загубата от Локо (София) е изиграла ролята на събуждане, от което разградчани са имали нужда. 

"Знаем, че ни така тежък мач на изкуствен терен. Аз вярвам обаче в момчетата, че можем да се върнем от там с точка или точки.

Според мен загубата от Локомотив София дойде в точния момент. Малко да се събудим. Беше ни нужно това. Не направихме добър мач срещу Локо Сф, но да не забравяме, че играхме близо 80 минути с човек по-малко", сподели румънската легенда на Лудогорец.

"ХИК е добър отбор. Шампион е доста години. Домакините познават терена, а ние отиваме там и не знаем какво ни чака. Играхме във Вилнюс на такъв терен и можем да кажем, че не сме се справили много добре. В края на срещата се класирахме за групите, но мачът беше много тежък за нас", завърши директорът на "орлите".

"На нас рядко ни се случва да загубим във вътрешното първенство. Но понякога е хубаво да се събудиш и да усетиш, че конкуренцията ти диша във врата", коментира пък Десподов загубата от Локомотив (София) с 2:3 миналия кръг.  В Хелзинки  ни чака нелек мач заради изкуствения терен, който изравнява силите", каза още звездата на Лудогорец преди отпътуването за Финландия.  
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа