Българският треньор на казахстанския Астана Станимир Стоилов заяви, че отборът е можел и да победи Олимпиакос, но в крайна сметка се е стигнало до 1:1 в мача помежду им от груповата фаза на Лига Европа.

"Получи се интересен мач. И двата отбора искаха да спечелят, стараха се. Ние имахме днес моменти, в които да вкараме голове. Олимпиакос беше малко по-силен от нашия отбор, но вие видяхте, че имахме кадрови проблеми, поради които не успяхме да засилим състава със смени", сподели след срещата Мъри.

"Нелош резултат, можехме както да спечелим, така и да загубим. Но много е важно да се знае извън пределите на Казахстан, че ние сме силни у дома. Вече доста мачове не сме губили тук. Да, нямаме победа, но това може да стане в следващия мач. Имахме такава възможност, но за да стане това, ни трябваха още свежи футболисти", допълни българският специалист.

"Играем вече десети месец, а в гръцкото първенство от два месеца имат нов сезон. Те сега са в най-добрата си форма, а при нашите играчи се наблюдава умора. Старахме се, борихме се. Олимпиакос обаче е в добра форма. Ще се опитаме да възстановим контузените, ако не стане, ще заложим в следващите мачове на младоците", завърши Станимир Стоилов.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА