Огнена драма сполетя Страсбург преди утрешното гостуване на Локомотив (Пловдив) в третия квалификационен кръг на Лига Европа. Треньорът на френския тим Тиери Лори е пострадал по време на пожар. Пламъците избухнали в жилището на 55-годишния специалист в нощта на понеделник срещу вторник.

Стихията е унищожила покрива на сградата, в която Лори живее. 40 пожарникари са се борили да овладеят пожара. Треньорът на Страсбург се е контузил при слизането по стълбите. Той е наранил рамото си и веднага е бил приет в болница.

Winbet - победата е емоция! (18+)

24 души са били евакуирани от сградата. На сутринта избухнал нов пожар на първия етаж, но той бързо е бил потушен. Леки травми са получили и двама огнеборци.

Самият Лори е бил изписан от клиниката още във вторник, но въпреки това не е водил тренировката на отбора си. Той е бил заместен от своите асистенти. Според френските медии, въпреки преживяния огнен ад и получите наранявания, Тиери Лори ще пътува с отбора си за утрешния мач с Локо (Пловдив). Срещата на „Лаута“ започва от 20:30 часа.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020