Помощник-треньорът на Станислав Генчев в Лудогорец Алекси Желязков говори пред журналистите преди сблъсъка от Лига Европа срещу Еспаньол. Той обяви, че българският шампион е за точка или три в Барселона, като е на мнение, че мачът утре ще е много по-различен от този в България (1:0 в полза на испанците).

"Първият мач го загубихме, без да отстъпваме в игрово отношение на отбора на Еспаньол. Имаше детайли, които решиха изхода на мача. Анализирахме изминалия мач и не правим трагедии от загубата. Подготвени сме да се противопоставим на Еспаньол и да вземем точка или три. Които и футболисти да излязат на терена от отбора на Еспаньол, стилът им на игра няма да бъде променен. Без значение е кой ще играе за Еспаньол. Успяхме да анализираме добре мача с Еспаньол. Видяхме добрите и лошите страни, които притежава отборът. Надяваме се да го приложим в утрешния мач. Всички футболисти са тук и са здрави. Имаме идея как ще започнем мачът, но няма как да спомена с кои хора".

"Еспаньол играят по много различен начин във вътрешното първенство и евротурнирите. В европейските турнири не показват колебливост и са доста убедителни във всички мачове. Утре ще видите дали Кешерю ще бъде в състава. Той е тук, възстановен е и се готви с всички за мача. Мачът утре е много различен от този, който играхме в България. Нашата крайна цел е излизане от групата".
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа