Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев говори пред журналисти на пресконференцията на отбора преди мача с Еспаньол на испанска земя.

"В Разград определено бяхме изненадани от агресията на Еспаньол. Съперникът не ни оставяше да изнасяме топката и това ни затрудни, особено през първото полувреме. След почивката стояхме малко по-добре, но със сигурност трябва да изглеждаме много по-добре утре. Според мен отборът на Еспаньол няма да промени нищо в своята игра", коментира той. 

Пламен Илиев подчерта важността на утрешния двубой. "Двубоят е много важен за нас. Няма как да няма напрежение, то е неизменна част от футбола и от всеки мач. Но важното е, че нямаме притеснения - излизаме на един прекрасен стадион и ще покажем най-доброто от себе си", заяви той.

Националът не е съгласен, че този сезон очакванията към Лудогорец са по-малки в сравнение с предишните."Лично аз смятам, че очакванията към нас винаги са големи и това е нормално. Постигнали сме големи успехи в последните години и е нормално да искаме да ги повторим. Лично аз смятам, че утре ни очаква тежък мач, по-тежък дори от този в Разград преди две седмици", сигурен е Илиев.

Той добави, че не го интересува как ще завърши другият мач в групата между Ференцварош и ЦСКА (Москва). "Всичко зависи от нас, всичко е в нашите ръце и крака. Не ни интересуват другите резултати в групата, трябва ние да си свършим работата, а не да чакаме други да ни помагат. Има още три мача до края и всичко е възможно", смята Илиев.
 БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа