Румънски дузпаджия ще решава съдбата на ЦСКА срещу БАТЕ Борисов. Това стана ясно, след като УЕФА обяви съдийските наряди за втория квалификационен кръг на Лига Европа. На германски дебютант пък е поверена срещата между Локомотив (Пловдив) и Тотнъм.

На 17 септември от 20 часа „червените“ приемат известния беларуски отбор, а за рефер беше назначен Хорациу Мирча Фешнич. Негови асистенти ще бъдат Валентин Аврам и Александру Черей.

30-годишният Фешнич има опит само в четири мача от евротурнирите, а е международен съдия от началото на 2017 г. Иначе е ръководил различни европейски мачове между младежки национални и клубни отбори.

До момента през кариерата си е свирил 172 мача във всички турнири, а в тях е отсъдил 76 дузпи. Това означава, че на всяка втора среща отсъжда по един 11-метров наказателен удар. В международната си кариера е дал 12 дузпи (7 за домакините и 5 за гостите) или средно по 0,21 на мач.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Германският дебютант Ханс Осмерс пък ще ръководи мача между Локомотив (Пловдив) и Тотнъм на 17 септември от 19:00 часа. Негови асистенти ще бъдат Доминик Шаал и Роберт Кемптер.

35-годишният Осмерс е международен съдия от началото на тази година и до момента не е ръководил мачове от евротурнирите. Международният му дебют беше само преди броени дни. На 5 септември ръководи мача от Лигата на нациите между Кипър и Черна гора (0:1).

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа