Сериозен шанс Жозе Моуриньо да дойде в България се появи в последните часове. Това стана ясно, след като в полунощ УЕФА определи вероятните съперници на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) за втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Тотнъм, където през миналия сезон Специалния замени Маурисио Почетино, е сред трите възможности за противник на „черно-белите“. Другите две вероятности са Апоел Беер Шева (Израел) и Колос Коваливка (Украйна).

Още след елиминирането на черногорския Искра през миналата седмица треньорът на Локо (Пловдив) Бруно Акрапович си пожела именно Тотнъм за съперник и то в Пловдив.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

ЦСКА получи наглед по-лесни варианти за съперник. „Червените“ ще се изправят срещу БАТЕ Борисов (Беларус), Шкендия (Северна Македония) или Партизан (Сърбия).

Жребият, който ще се тегли днес след 14:00 часа, ще определи съперниците на българските отбори както и домакините в мачовете. Както е известно, заради пандемията от коронавирус се наложи сгъстяване на програмата и затова мачовете от квалификационните кръгове на евротурнирите се играят в директна елиминация в една среща.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа