Славия тръгна за Албания, където утре му предстои първото изпитания в Лига Европа – срещу местния Кукеси от 21 часа наше време.

Треньорът Златомир Загорчич и халфът Янис Карабельов коментираха предстоящия двубой.

"Надяваме се да спечелим в Албания. Имаме проблеми с контузени футболисти. Общо 20 души са играчите, които се качват на самолетае. Няма да разчитаме на Тасевски и Кирилов. Стоев пътува с нас, но изпитва болка в крака", заяви Заги.  

"Очаква ни труден мач. Ново предизвикателство, международен мач и се надявам да завърши с хубав край. Докато пътувахме до летището, в автобуса имаше шеги и настроение и до края на деня имаме време, за да се отпуснем. От утре ще мислим изцяло за мача. Трябва да сме концентрирани. Заслужихме си този ма, с цялостното представяне през миналия сезон. Това е бонус и награда за нас“, заяви Янис.

Той коментира и евентуалния си трансфер зад граница, след като преди време изтече информация за интерес на руския Урал към него.

„За момента съм футболист на Славия. За повече информация попитайте президента на клуба. Не мисля, че лошият старт ще ни повлияе по някакъв начин. Играхме срещу много стойностни отбори в първенството. Не успяхме да реализираме своите шансове и това доведе до загубите. Не спечелихме точките, които искахме. Няма поводи за притеснение и колебание. Мачът с Кукеши е съвсем различен", добави Карабельов.