Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев не бе доволен от своите играчи след равенството 1:1 като гост на Валур. Разградчани бяха тотален господар на терена, но пропиляха куп положения, а изравнителният гол падна в добавеното време. 

"Няма как да съм доволен. Имаха два удара и единият влезе. Общо взето и с Ференцварош беше така - три удара и три гола. Изпуснахме много. Започнахме да играем, като ни вкараха гола. Да, може и да е бил случаен техния гол. Бяхме основно в тяхната половина. Няма спор, че сме по-добрият отбор", започна Стоев.

"Изпускаме много ситуации. Постоянно работим върху това. Не мога да гадая защо не се получава. Доста са компонентите, когато стигнеш до голова ситуация и не я реализираш. Трябва футболистите сериозно да се замислят. Този противник не е такава класа, но по-нататък не се знае. Проблемът ни е, че много малко използваме фланговете. Там имаме футболисти с бързина, техника и скорост. Все още използваме ширината на терена и пасове през центъра. Има ситуации, в които атаката трябва да се развие по фланга, за да има успеваемост", допълни треньорът на Лудогорец.

"Всеки един футболист ще получи необходимото игрово време. Затова ми трябват конкурентоспособни футболисти. Вандерсон не е в оптималното си състояние, но ще придобие необходимия игрови опит, за да се чувства спокойно на терена. Нека не говорим за твърди фаворити. На терена е съвсем различно. В европейския футбол отборите не могат да се разделят на фаворити. 1:1 е предимство за нас, но очаквам много повече от отбора", завърши Стоев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020