Лацио не успя да победи Щурм (Грац) и срещата на "Олимпико" завърши 2:2. Мачът бе от група "F" на Лига Европа, която се оказва изключително интересна. В същото време Мидтиланд и Фейенорд също направиха 2:2, като и четирите отбора имат еднакът баланс - с по 5 точки, 1 победа, 2 равенства и 1 загуба.

Разликата между съперниците в група "F" е само в головата разлика. До края остават мачовете Лацио - Мидтиланд и Щурм - Фейенорд - на 27 октомври, а на 3 ноември: Мидтиланд - Щурм и Фейенорд - Лацио.

"Орлите" от Рим играха цяло полувреме с човек по-малко, но не се дадоха на австрийците. Домакините поведоха в края на първата част с гол на Чиро Имобиле, който се разписа от дузпа. Малко преди това късметът покри гостите, след като удар на Педро разтресе напречната греда.

Секунди преди почивката Мануел Лацари си изкара втори жълт, съответно червен картон и остави своя тим с 10 души.

В 56-ата минута Щурм изравни. Уилям Бьовинг получи на границата на наказателното поле и реализира за 1:1. В 71-ата минута Педро направи 2:1 за Лацио, но домакините бяха наказани в 83-ата за 2:2. Уилям Бьовинг за втори път преодоля Иван Проведел и донесе точката на Щурм.